A fertőtlenített felületek száradás után azonnal érintkezhetnek élelmiszerekkel. Ivóvizes öblítés nem szükséges. Megfelel az EN 1276, EN 1650 és az EN 13697 irányelveknek, hatékony baktériumok, gombák és vírusok ellen. A Kiehl-RapiDés összetétele aldehid-, parfüm- és színezékmentes, használata védelmet biztosít a konyhákban leggyakrabban előforduló kórokozokkal szemben, mint pl. szalmonella és lisztéria. Mivel baktériumok és gombák ellen már 4 ° C-on is hatékony, ezért kiválóan alkalmas hűtőkocsik, hűtőberendezések, hűtőszekrények, hűtőpultok stb. fertőtlenítő tisztítására. Felvéve az IHO-listára. Élelmiszeriparban biztonságos felhasználásáról tanusítvánnyal rendelkezik.
Felhasználási terület
Minden alkoholálló felület fertőtlenítésésre illetve egyidejű tisztítására, pl. munkafelület, pult, csempe, vágódeszka, feldolgozó gép, kés, asztal, ajtókilincs, hűtőkocsi, hűtőberendezés, hűtőszekrény, hűtőpult stb., nemesfémből, üvegből, aluminiumból, kerámiából, alkoholálló műanyagból stb. Nem alkalmazható akrilüveg, alkoholra érzékeny és lakkozott felületeken.
Felhasználás