Felhasználás
Az első felhasználás előtt a szert tesztelni kell egy kevésbé szembetűnő részen.
Karbantartó tisztítás (felmosás / gépi vizes tisztítás / felülettisztítás):
50 – 200 ml-t adunk 8 liter vízhez (kb. 1 – 4 spricc).
Alaptisztítás:
1 litert adunk 8 liter vízhez, gépi súrolás, leszívás.
Habtisztítás:
Hígítás nélkül az adagolótartályba tölteni. A szennyeződés mértékétől függően a szelepet állítsuk be 1:4 – 1:10. Habosítsuk be a felületet. Kb. 10 perc elteltével tiszta vízzel öblítsük le.
Durva szennyeződések eltávolítása:
A Grasset-et hígítás nélkül szóróflakonból használjuk.
Munkafelületeket és konyhai felületeket, melyek közvetlenül érintkeznek élelmiszerekkel, a tisztítás után alaposan csapvízzel kell lemosni. A Grasset hatékonyságát gyorsítja, ha durva szennyeződéseknél a víz hőmérséklete kb. 40 – 60°C között van. Fehérjés szennyeződéseknél a megfelelő arányú (hideg) oldat vezet optimális eredményhez, forró vizet csak a hideg vizes tisztítás után használjunk.
A szakszerűtlen alkalmazásért és az abból keletkező károkért felelősséget nem vállalunk.
Anyagszükséglet
Felmosás/gépi vizes tisztítás: 0,5 – 1 ml / m²
Felülettisztítás: 1 ml / m²
Alaptisztítás: 40 ml / m²
Habtisztítás: 20 ml / m²