Legfontosabb tulajdonságok:
• A Hypofoam egy maró alapú, lúgos habos tisztítószer, amely magas szintű hipokloritot, valamint kelátképző és felületaktív/nedvesítő anyagok keverékét tartalmazza. Nagyon hatékony az élelmiszer szennyeződések széles skáláján, beleértve az állati és növényi zsírokat, vért és fehérjéket. Ezenkívül magas klórtartalma gyorsan eltávolítja a szerves és növényi eredetű foltokat, és segít megelőzni a „fehérjefilm” lerakódások felhalmozódását.
• A Hypofoam ajánlott a napi takarításhoz zöldségfeldolgozás, befőzés, bor- és üdítőitalgyártás során. Alkalmas olyan helyeken történő alkalmazásra is, ahol erős fehérjetartalmú szennyeződések tapasztalhatók, mint például vágóhidak, baromfifeldolgozók és halipar. Használható padlók, falak, vágóasztalok, töltőanyagok csomagolására, szállítószalagok és egyéb feldolgozó berendezések tisztítására.
• A Hypofoam a habfelhordó berendezések széles skálájával használható